Despre noi

Suntem o echipa tanara, specializata in filmare si fotografiere aeriana cu drona,precum si filmare 360° si fotografie 360° panoramica interactiva atat in spatii exterioare cat si interioare. Serviciile noastre se adreseaza atat firmelor cat si persoanelor fizice si includ pachete complete, de la filmare si fotografiere pana la procesarea si montarea acestora intr-un filmulet de prezentare.

  •   Dronele sunt doar o altă formă de tehnologie. Pe dronă se poate monta o cameră foarte avansată, astfel încât aceasta sa poate capta clipuri video uimitoare și fotografii aeriene deosebite.
    Dacă doresti să produci ceva uimitor trebuie sa începi cu o idee mare. Noi te putem ajuta, punem întotdeauna fotografiile și povestea din spatele lor pe primul plan. Oamenii vor să vadă povești și experiențe pe care le conectează la un nivel emoțional. Tehnologia dronei nu te va transforma într-un mare regizor, dar va îmbunătăți abilitățile tale ca povestitor și dacă este folosit bine va face ca munca ta sa fie indragita.
    Când calatoresti în diverse locuri uimitoare, fotografierea iti permite să arati prietenilor și familiei tale ceea ce ai văzut.
  •  Noi oferim videoclipuri cu drone care sunt, de asemenea, mult mai eficiente decât clipurile video cu elicopterul. Asta pentru că elicopterele sunt mai scumpe și, în plus, pierzi profunzime și detaliu atunci când faci videoclipuri la o distanta mai mare de pamant. Dronele care sunt pe pamant, pot arăta o mulțime de detalii, iar videoclipurile cu elicopterul le evita. Dronele sunt ecologice(folosesc energie electrica pentru a zbura), nu la fel de zgomotoase precum elicopterele, și ele pot filma fără a enerva vecinii absolut deloc.

Realizam filmare aeriana si fotografii aeriane,fotografii 360° aeriene care ofera o perspectiva incantatoare a unui obiectiv avand multiple aplicatii in diverse domenii de activitate: turism, imobiliare, transporturi, inspectii santiere,asigurari, publicitate, promovarea proprietatilor publice si private, sport si recreere, evenimente publice si private,petreceri,nunti,etc.

 Filmarea 360° si fotografierea interactiva 360° este cea mai noua optiune in domeniu si prin intermediul acestei optiuni te poti transpune folosind o pereche de ochelari speciali VR in locul pe care il vizionezi.
Oferim servicii de filmare 360° de care necesită un anumit tip de cameră, cu cel puțin două obiective.
 Videoclipurile 360° sau cu realitate virtuală sunt mai mult decât o simplă filmare, deoarece implică întreaga scenă. Videoclipurile cu realitate virtuală și la 360° sunt facute pentru a plasa publicul în centrul videoclipului, așa că este esențial cum ghidam spectatorul prin fiecare scenă și ce va putea să vadă în toate direcțiile. Peisajul se schimbă rapid, iar regulile nu sunt bătute în cuie. Deși există câțiva parametrii generali pentru filmarea 360°, tehnologia evoluează constant.Creatorii au avut succes deoarece s-au asigurat că experiența de vizionare RV sau 360° a fost asociată într-un fel cu spectatorul. Publicul nu se poate mișca, dar poate privi în jur, si noi suntem specializati pentru a face performanta. Noi putem sa oferim indicii prin sunet, lumină, chiar și prin privirile actorilor, care încurajează spectatorii să exploreze scena. Recompensam explorarea și oferim spectatorilor un motiv să exploreze mediul creat. Dacă nu există niciun motiv de a privi în jur, îți recomandăm să te gândești din nou dacă videoclipul ar trebui să fie filmat 360°,urmarind clipurile disponibile pe canalul nostru de Youtube si sigur vei dori ca si clipul tau sa fie filmat 360°.
  Videoclipurile 360° sunt înregistrate în mod obișnuit, folosind un dispozitiv special cu mai multe camere, sau cu ajutorul unui aparat de fotografiat dedicate doar VR, care conține mai multe lentile pentru aparatul de fotografiat încorporate în dispozitiv. Imaginile care rezultă sunt apoi puse de noi impreuna pentru a forma un singur film. Acest proces se face fie de către aparatul de fotografiat în sine, sau folosind un software specializat de editare video care poate analiza imaginile vizuale comune și audio si pentru a sincroniza. In general, singura zonă in care nu poate fi vizualizat este punctul de vedere dinspre suportul camerei.
  Videoclipurile 360° pe care le oferim sunt realizate cu platformele profesionale, care combină mai multe camere, după ce sunt surprinse înregistrările separate de pe fiecare cameră, acestea sunt reunite într-un proces denumit „îmbinare”, pentru a crea o lume desăvârșită și captivantă. Materialele audio sunt si ei factori foarte importanți atunci când cream o experiență captivantă.

  Panorama la 360° este un mod unic si interesant pentru a permite spectatorilor să exploreze imaginile, iar noi ca echipa iti putem oferi asta. Dacă a-ti explorat cu Google Street View, sau a-ti văzut un real estate cu un tur virtual, atunci imaginati-va captand acest tip de fotografiere in urmatoarea adventura a dumneavoastra.
Atunci când fotografiile au făcut saltul de la camere la smartphone-uri am avut mult mai multe moduri de a vedea site-uri uimitoare de peste tot în lume. Apoi a aparut GoPro. Apoi drona. Dar nu s-a oprit, acum e captivantul tip de poze 360°.Procesul de creare a unei panorame la 360° este surprinzător de ușor și consta in doar câțiva pași. Primul și cel mai important factor, pe care noi vi-l recomandam si pe care il oferim este de a găsi o locație frumoasă și iluminata.

  Filmarea si fotografia aeriana cu drona se poate realiza de la inaltime oferind o vedere deosebita asupra locului ce urmeaza a fi imortalizat.
  Filmarea aeriana din drona este captivanta si ofera o noua perspectiva in materie de filmare si fotografiere.
Filmarile aeriene sunt capturate in 4K UHD (Ultra High Definition) 3840 x 2160 la 30 fps (cadre pe secunda) sau Full-HD (High Definition) 1920 x 1080p la 60 fps (cadre pe secunda), fapt ce permite o post procesare foarte buna.
  Filmarile 360° sunt capturate in 4K UHD (Ultra High Definition) 3840 x 2160 la 30 fps (cadre pe secunda) sau Full-HD (High Definition) 1920 x 1080p la 60 fps (cadre pe secunda), fapt ce permite o post procesare foarte buna.

 
Folosim drone profesionale de la DJI,liderul mondial in acest domeniu.Dronele noastre sunt inmatriculate la Autoritatea Aeronautica Romana.

Urmareste-ne pe: